Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Sesam verge BIO

6,65 €
Oli verge bio sèsam, 60 ml
  • Oli verge bio sèsam, 60 ml
  • Sesam verge BIO
  • Sesam verge BIO
  • Sesam verge BIO
  • Sesam verge BIO

Sesam verge BIO

6,65 €
Impostos inclosos

L'oli verge de Sèsam BIO de Ca la Font s'empra, des de temps immemorials, en la cuina, cosmètica i medicina. Des de 60ml fins a un 1L.

Pes

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 49 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Descripció


L'oli verge de Sèsam BIO s'obté per la pressió en fred, i posteriorment filtrat, de les llavors del Sèsam (Sesamum indicum). És una herba que creix fins a un metre d'altura i és originaria de la Índia i d'Àfrica.
En l'actualitat és un dels olis vegetals que és consumeixen més de tot el mon a nivell oral, car forma part de moltes receptes orientals.
Té moltíssimes propietats i això fa que s’empri tant com a aliment com a cosmètic d’ençà molt temps enrere en la medicina ayurvèdica.


Propietats


Emprat àmpliament per la medicina popular, també en la cuina, cosmètica i bellesa.

Posseeix àcids grassos essencials com el Palmítica, Esteàric, Oleic i Linoleic, (Omega 6 i 9, lecitina) fibra, proteïnes vegetals (aminoàcids), minerals en forma d'oligoelements (calci, ferro, zenc, magnesi i fosfor) i vitamines liposolubles A, D i E. Tot això li dona unes propietats antioxidants, emulgents, analgèsiques, antiinflamatòries i hipocolesterolemiantes.

Les propietats principals son:  regenerador, suavitzant, protector UV i antioxidant.


Usos i aplicacions


Ús tòpic


Indicat principalment per a:
Pells mixtes
Protecció solar (fluix)
Ungles fràgils
Com a base per massatges

Molt útil per a millorar la salud i l'aspecte de la pell i cabell.
És hidratant.
Redueix la caiguda del cabell.
Augmenta la tonicitat de la pell i músculs.
Prevé l’aparició d’arrugues, estries i altres marques de la pell.
Aftes, esquerdes, llagues, pells seques i cremades.
Regenerador de la pell.
Suavitzant.
Protector UV (foto-protector dèbil).
Antioxidant.
Antiinflamatori.

En estètica s’empra l'oli refinat de Sèsam per a fer els massatges en calent.
L'oli verge de Sèsam BIO en tindre més proporció de la part insaponificable que el refinat té intensificada les propietats de regenerador, suavitzant cutani i capil·lar, acció de protecció solar dèbil a UV i acció antioxidant.

Formulació molt recomanada especialment indicades per a pells mixtes, filtres solars (acció fluixa), bases de massatge i reforç capil·lar i d'ungles.


Ús oral


És emprat com a aliment des de fa moltíssim temps degut a l'aportació calòrica i què, a més a més, s'obtenen els àcids grassos essencials com  ω 6 i ω 9 entre altres en multitud de plats orientals.

És un bon analgèsic per a dolors reumàtics i musculars.
És immunoestimulant.
Estimula l’eliminació de grasses (n'activa el metabolisme).
L'oli verge de Sèsam BIO és un bon regulador de la funció intestinal així com que ajuda a disminuir el colesterol sanguini (colesterol LDL).
Ajuda a protegir el sistema cardiovascular i millora la circulació sanguínia.
Antitrombòtic.
Millora la funció neuronal.
Ajuda a prevenir l'osteoporosi.


Suggeriment

Mascareta facial: Prepareu una pasta suau amb argila Kaolin i oli de Sèsam. Apliqueu-vos-la a la cara i deixeu actuar durant uns 15min. Retireu amb una esponja humida amb l’hidrolat de Tarongina (Azahar en castellà) o simplement aigua.

 

INCI: Sesamum Indicum (Sesame) Oil

AVSEV0060

Especificacions

Concentració del producte
100%
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
100%
Components sintètics
0%

Referéncies escpecífiques

ean13
8436553166429