Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Oleat refinat de Calèndula
  • Oleat refinat de Calèndula

Oleat refinat de calèndula bio

L'oleat de Calèndula és un oli amb propietats antiinflamatòries i calmant per la pell. Apte per la pell dels nadons. Ideal per la neteja de la pell.

Pes

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 49 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Descripció


L’oleat de Calèndula o Boixac de jardí, és un macerat elaborat a partir d’un oli de base, en aquest cas oli de Soia, i extracte de Calèndula que s’obté a partir de les flors de la Calèndula (Calendula officinalis L.). La vitamina E s’afegeix per estabilitzar l’oli. La Calèndula pertany a la família de les  Asteraceae i s’originà al Sud d’Europa. Avui les seves flors es cultiven, principalment, en el Centre i Sud d’Europa, Àsia occidental i els Estats Units.

La Calèndula (Calendula officinalis L.) és una planta herbàcia i  aromàtica coneguda i emprada des de fa segles com a planta medicinal a causa de les seves propietats terapèutiques.


Propietats i característiques


L’oleat de Calèndula és cicatritzant, antiinflamatori, antisèptic, antibacterià, ajuda en la regeneració de la pell, en irritacions de la pell del nadó, cremades, esquerdes de la pell, coïssor, irritacions cutànies, radiodermitis, úlceres i urticària.

Disminueix la inflamació i minva el dolor donant sensació d'alleugeriment a la pell seca, sensible i irritada.
A causa de la seva maceració en oli de soia, se li afegeixen llurs propietats, ric en àcids grassos poliinsaturats (Omega 3 i Omega 9), donant hidratació extra a la pell i efecte lubricant, astringent i antioxidant.
Ideal per a tractaments de la pell, neteja i cosmètica.

Accelera el procés de formació del teixit granular i la regeneració epitelial com a part de la cicatrització.
Posseeix una alta capacitat antiinflamatòria i calmant per la pell.


Usos i aplicacions


L’oleat de Calèndula està especialment indicat per a pells inflamades i eczemàtiques.
També serveix per casos de pells seques i esquerdades, així com per emprar-lo en productes per a després del Sol i cuidar la pell.

Ports Correus

Correos, el nostre transportista, permet d'enviar productes fins a 500 grams.
Els olis essencials petits, de fins a 10 ml, els enviem en un sobre blindat (de bombolles) o en una capseta. Si són dues unitats i fins als 500 grams els enviem en una capseta.

On el llenço, un cop buit

Els olis essencials i les cremes de Terpenic que, en la seva composició, s'indiqui que contenen ingredients que són perillosos per a l'ambient o no són biodegradables, és millor de deixar-los en els "Punts Sigre" que tenen les farmàcies per a tota mena de medicaments (caducats o no) i substàncies emprades terapèuticament.
Els olis vegetals els podem dipositar perfectament en els punts de recollida habilitats per als olis usats.

AVOCA0060

Referéncies escpecífiques

ean13
8436553166184
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.