Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Albercorc verge

8,77 €
Albercorc verge
  • Albercorc verge

Albercorc verge

8,77 €

L'oli verge d'albercoc és apte per a ús oral i tòpic. És un protector de la mucosa gàstrica i prevé malalties degeneratives i cardiovasculars.

Pes

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 49 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Descripció


L’oli verge d’Albercoc s’obté, per pressió en fred, del pinyol del fruit de l’albercoquer (Prunus armeniaca L.).
Fruit de temporada (primavera – estiu) en climes temperats i tropicals.
L’albercoquer és un arbre que mesura entre 3 i 6m d’alçada. És originari d’Àsia central entre les zones compreses pel Mar Negre i el Nord-Oest de la Xina.


Propietats i característiques


L’oli que s’obté del pinyol de l’albercoc és de color groc clar, de suau olor i sabor agradable.
Conté els següents àcids grassos: àcid palmític 3-10%, àcid oleic 55-70% y àcid linoleic 22-35%.
Conté les següents vitamines: A, B (1, 2, 3, 6 i 9) i C.
Minerals: potassi, fosfor, calci, ferro, seleni i zenc.

Alta concentració en àcid oleic motiu pel qual és una font d’Omega 9.

Aporta efecte nutritiu, protector, hidratant, calmant, emol·lient, revitalitzant i bona acció desmaquillant.

És hidratant per al cabell i la pell. Antiinflamatori, antioxidant, diürètic, immunoestimulant, antitrombòtic.
Prevé  malalties degeneratives i cardiovasculars.
Activa el metabolisme.
Protector de la mucosa gàstrica.


Usos i aplicacions


Ús cosmètic


L’oli del pinyol d’albercoc s’utilitza com a base pels productes que tenen cura de la pell degut al seu alt contingut en àcid linoleic.
L’oli d’albercoc amb prou feines deixa la pell grassa i és absorbit amb molta facilitat per la pell.
Està especialment indicat per a pells madures i sensibles, tot i que també per a nadons.
Aporta lluminositat a la pell, activa el metabolisme i recolza llur recuperació cel·lular.
Utilitzat en preparats anticel·lulítics, anti-edat, preparats post-solars, olis per infants, olis per massatges.
També ben valorat en productes capil·lars, locions, xampús, etcètera.


Suggeriment
Exemple de formulació desmaquillant: oli vegetal d’albercoc sol o barrejat al 50% amb l’oli d’ametlles dolces, mullar un cotó o drap de cotó xop de l’oli i arrossega amb facilitat i amb suavitat el maquillatge deixant una pell neta i hidratada.


Ús oral


L’oli del pinyol d’albercoc s’utilitza en la cuina per a l’elaboració de postres i nombrosos plats.
Recomano la seva utilització en fred per evitar al pèrdua de nutrients essencials per l’efecte de  la calor.

AVALV0060

Especificacions

Concentració del producte
100%
Components d'origen natural
100%
Components sintètics
0%

Referéncies escpecífiques

ean13
8436553166085