Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Cera d'abella

7,70 €
Cera d'abella, 100g
  • Cera d'abella, 100g

Cera d'abella

7,70 €
Impostos inclosos

Cera natural que fan les abelles del gènere Apis en els seus ruscs.

Pes

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 49 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

La cera d’abella és un producte obtingut en fondre els panells que formen el rusc de les abelles del gènere Apis, amb aigua calenta i filtrant-ho diverses vegades per remoure les partícules i restes orgàniques del rusc.

La cera d’abelles és sobretot èsters d’àcids grassos de diversos alcohols de cadena llarga. Habitualment les abelles els cal consumir uns 8kg de mel per poder produir 1kg de cera. Un dels principals usos de la cera d’abella son els panells que ha duent fet la base dels ruscs en cera per tal de facilitar el creixement dels mateixos a mans de les abelles i que no ho tinguin que fer-ho de nous.



Propietats i característiques



Apte per a alimentació (E-901), cosmètica i apicultura.

Es presenta en format granulat per facilitar la seva manipulació en el pesat del material o en l’elaboració dels preparats.


-Color: groc a amarronat.
-Olor: típica olor a mel.
-Sabó: característic a producte apícola


Pes específic: aproximadament 0,96 g/cm³ (a 20ª C)


El punt de fusió és: 62-65ªC
L’índex d’acidesa és: 17-24 mg KOH/g
Glicerols i altres poliols: <=0,5%
Ceresines, parafines i altres ceres: absents
Solubilitat amb esperit de vi (etanol) escassa.
Molt soluble amb cloroform, èter i greixos vegetals.


Usos i aplicacions



S’empra des d’antiguitat per les seves propietats cosmètics i terapèutiques.

En cosmètica s’empra per a tindre cura de la pell delicada especialment seca en forma de cremes o ungüents, cataplasmes, barres labials, cremes netejadores i mascaretes facials degut a les propietats antiinflamatòries i cicatritzants de molts dels seus components.

A més a més suavitza, hidrata i alimenta la pell ajudant a previndre-la de l’envelliment cutani.

Aporta en les formulacions d’emulsions propietats emol·lients a més a més d’una textura plàstica i elàstica donant consistència a les emulsions.

També s’empra com a additiu alimentari i en formulacions farmacèutiques.

També, és obvi, que s’empre per a fabricar espelmes. Les espelmes de cera d’abella son les més naturals i que cremen net i sense fums.

També s’empre per enllustrar el calçat o mobles.

S’utilitza en instruments musicals de percussió.

Amb altres ceres es pot fer cera per modelar.

RWCEAGOZ0100

Especificacions

Concentració del producte
100%
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
0%
Components sintètics
0%

Referéncies escpecífiques

ean13
8436553168133