Jojoba verge

12,32 €
Jojoba verge 60ml
  • Jojoba verge 60ml

Jojoba verge

12,32 €

L'oli verge de Jojoba no és un oli, és una cera líquida, això li dóna unes propietats que pots olis poden oferir. Recomanat per acne, cabell trencadís.

Pes
En estoc

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Descripció


L'oli verge de Jojoba és extret en la primera pressió en fred de les llavors (Simmondsia chinensis).
La jojoba és un matoll longeu nadiu d'Amèrica del Nord que creix en climes àrids i amb temperatures altes (també se'l troba a Àsia, algunes àrees d'Àfrica, Austràlia, Amèrica del Sud, Europa i Japó).
L'oli verge de Jojoba és fluid, de color groc daurat intens. Posseeix àcids grassos monoinsaturats tal com el gadoleic, nervònic i oleic; proteïnes, glucòsids, flavonoides, tocoferols, tocotrienols, ceramides i àcid linoleic.

A més a més de tindre un nivell molt superior de la part insaponificable (més del 50%), en ser una cera la seva estructura molecular s'assembla a les ceramides de la pell i, a més a més, és molt més resistent a l'oxidació i degradació.


Propietats


L'oli verge de Jojoba té unes propietats nutritives, hidratants, antioxidants, calmants, astringents i antibacterianes.
L'oli suavitza la pell aspre i el cabell trencadís.
Protegeix la pell i el cabell dels rajos UV i altres agents externs nocius (els components lipídics d’aquest oli verge permeten una major penetració i absorció epidèrmica donant a més a més, lluentor i sedositat).
És emprat per previndre i millorar les arrugues i estries.
En ser astringent s'empra per al tractament de l'acne i per a pells grasses.
Regula la secreció sebàcia del cuir cabellut enfortint el creixement del cabell.
És àmpliament emprat en tractaments dermatològics i cosmètics.
És hidratant (cara i cos), tractament per a cabells secs i apagats.
Conté vitamines, com la E, que afavoreix l’eliminació dels radicals lliures i altres oxidants.


Usos i aplicacions


Apte sols per a ús tòpic.
El fet que realment es tracti d’una cera líquida i no d'oli ens dona unes indicacions especials.
Serà la base de la cosmètica i terapèutica de les pells grasses i acneiques encara que sigui ideal per a tot tipus de pells.
No té una acció comedogènica, en canvi si que aporta seboregulació i normalització de les capes superficials de la pell degut a la seva semblança amb les ceramides.
La manca de ceramides és una de les característiques de les pells atòpiques.

Tradicionalment s'ha emprat per arreglar la dermis, cuir cabellut, com a antiinflamatori suau, repel·lent d’insectes i com a base de sinergies per a aquestes indicacions donades.
Aporta tanmateix elasticitat, fermesa i propietats regeneradores.
És molt bon hidratant de tot tipus de pells. També és recomanat per a les formulacions "aftersun".


Suggeriment


Després d'afaitar-se, com que l'oli verge de Jojoba por encalmar les irritacions que solen aparèixer després d'afaitar-se, amb un suau massatge se n'aniran.

 

INCI: Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil

 

 

 

Nota. Sota comanda puc servir envàs de 5L. Més informació aquí.

AVJOV0060

Especificacions

Concentració del producte
100%
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
100%

Referéncies escpecífiques

ean13
8436553166283