Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Ametlles dolces bio, verge

10,27 €
Ametlles dolces, 100ml
  • Ametlles dolces, 100ml

Ametlles dolces bio, verge

10,27 €

Oli verge d'ametlles dolces BIO, apte per a ús tòpic i per consum oral. Excel·lent producte com a portador d'olis essencials per a fer massatges.

S'utilitza en cosmètica i estètica, per als cabells, la pell i més.

Pes

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 49 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

L’oli d’ametlles dolces BIO s’extrau del fruit de la Prunus Amigdalus Dulcis. Àmpliament emprat en la medicina popular per les seves propietats nutritives i hidratants, és apte per a pells sensibles i irritades.
L’ametller por arribar als 3 o 5 metres d’altura. La recol·lecció del fruit, l’ametlla, es fa a Catalunya des de temps immemorials. El procediment per l’obtenció de l’oli és de pressió en fred de les ametlles recollides, seleccionades i rentades.
L’oli filtrat és de color daurat lluent, de gran qualitat i ric en vitamines naturals. Es torna ranci ben aviat i es recomana que durant la utilització de l’oli vegetal es mantingui en l’envàs un cop desprecintat del seu envàs original, ben tancat a resguard del claror i fonts de calor.

Les propietats dels fitoesterols, entre ells el estigmasterol, sembla actuar  d’una manera important en els processos de regulació i disminució de la inflamació dels teixits.
També s’està estudiant l’activitat dels fitoesterols per a reduir el colesterol.


Usos i aplicacions



Oral: de consum com a part de la nostra dieta mediterrània equilibrada car aporta nutrients essencials. També ens ajuda per a regular el trànsit intestinal i altres trastorns del tracte digestiu.
Cal tindre en compte la seva funció com a coadjuvant en dietes reductores del colesterol i processos d’inflamació.
L’ametlla (rica en àcids grassos insaturats com l’àcid oleic i l’àcid linoleic) ajuda a mantenir una bona salud cardiovascular.

 

Aplicacions externes: en cosmètica, estètica i formació natural i magistral. De propietats en els seus usos tòpics reconeguts com emol·lient, antiinflamatori i nutritiu especialment indicat per a pells seques i aspres (deshidratades). Molt utilitzat per als tractaments capil·lars per donar-los força, lluentor i suavitat.
Massatges, cura de tot tipus de pells (pells irritades, seques o de nadó) eritemes, envelliment cutani, fissures i crosta làctia.
És antiinflamatori i antioxidant.
Emprat en el tractament d'èczemes, psoriasis i pells extremadament seques i escatades.
Emprat per a la salud i bellesa de les ungles.

Conté àcids grassos essencials, vitamines A, B, i E, oligoelements, fitoesterols, entre altres estigmasterol, que cuiden i protegeixen la pell i nodreix i hidrata els cabells fins i trencadissos.

 

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil

AVADV0100

Especificacions

Concentració del producte
100%
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
100%
Components sintètics
0%

Referéncies escpecífiques

ean13
8436553167822