Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Coco verge BIO

7,04 €
Coco BIO
  • Coco BIO

Coco verge BIO

7,04 €

Oli verge de Coco BIO, és apte per consum tòpic i oral. Oli vegetal molt recomanat per a qui tingui la pell molt sensible o irritada. Molt usat en cosmètica.

Pes

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 49 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Descripció

L’oli de coco BIO s’obté del coco, el fruit de l’arbre de la Palma de coco (Cocos nicifera). La major part de l’oli, un 60%, s’extrau de de l’endosperma (capa interna blanca del coco), que s’obté amb la polpa eixuta. La Palma de coco es nadiua del Sud-Est continental Asiàtic. El seu cultiu s’estén principalment a les Filipines, Sri Lanka, Indonèsia i la Índia.

Aquest oli de coco BIO, s’ha fet amb la primera extracció per premsa en fred.
És apte per a ús oral.
Es troba lliure de gluten, lactosa i colesterol.

Des de l’antiguitat, l’oli de coco ‘ha emprat amb finalitats culinàries i terapèutiques degut a les seves propietats beneficioses per a la salut. A més a més, s’empra en cosmètica per la cura de la pell i el cabell.

El coco és una font de nutrients (fosfor, calci, potassi, magnesi, seleni, ferro i zenc) i les vitamines (A, B1, B2, B9, C, K i E). Es ric en àcids grassos (àcid làuric, àcid palmític, àcid esteàric, àcid mirístic i àcid oleic). Millora la funció neuronal, la circulació sanguínia i activa el metabolisme.


Propietats i característiques



És antioxidant, antimicrobià (antibacterià, fungicida i antiviral), antisèptic, antiinflamatori, afavoreix la digestió dels greixos, accelera el metabolisme, prevé de malalties cardiovasculars, immunoestimulant, cicatritzant, foto-protector, hidratant per a la pell i el cabell, prevé i redueix les estries, emprat pel tractament de l’acne i per a pells grasses.

És un oli suau recomanat per a les persones amb la pell sensible o la pell irritada. Nodreix i protegeix la pell.

El punt de fusió de l’oli de coco és alt n’és el motiu pel qual és sòlid a temperatura ambient, per aquest motiu també se’l coneix com a mantega de coco.


Usos i aplicacions


És un oli especialment indicat per a productes cosmètics que tractin problemes de cabells secs i trencadissos.
L’oli de coco BIO té un efecte hidratant i refrescant en la pell. Està especialment indicat per al seu ús en pell seca i irritada, reposa els lípids en la pell i té un efecte suavitzant en ella.


Suggeriment


Cabell fi mancat de volum: Escalfar amb les mans una mica d’oli de coco BIO i practiqueu un suau massatge des de l’arrel del cabell fins a les puntes. Emboliqueu el cabell amb una tovallola o gorra de la dutxa  fins al matí de l’endemà, llavors us renteu i esbaldiu el cabell amb aigua tèbia. Repetiu-ho un parell de cops a la setmana.

 

INCI: Cocos Nucifera (Coconut) Oil

AVCOCVOH0100

Especificacions

Concentració del producte
100%
Components d'origen natural
100%
Components de cultiu ecològic
100%
Components sintètics
0%

Referéncies escpecífiques

ean13
8436553167082