Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Espígol angustifolia
  • Espígol angustifolia

Espígol bio

L'oli essencial per excel·lència. El més conegut. És un calmant, antidepressiu, ajuda a cicatritzar ferides i va molt bé per cremades. Imprescindible.

Pes

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Nomenclatura i detallsNom: Espígol
Nom comú/sinònims: Lavandula vera, Lavandula officinalis
Espècie botànica: Lavandula angustifolia
Subespècie: -
Quimiotip: acetat de linalil
Molècules principals d'aquest oli essencial: linalol 20-48%, acetat de linalil 25-50%, β cariofilè 4-6%
El mètode d'extracció fou: per destil·lació per corrent de vapor
Aquest oli essencial s'ha extret a partir de: la planta sencera
Origen/s: Bulgària / Espanya

 

 
CaracterístiquesConcentració: 100% Pur, íntegre i natural
Certificat: Sí. bio.inspecta


Usos habituals


Aroma alimentari:
Ús oral:
Ús tòpic:
Ús aroma-difusió:
Apte per quitxalla:

Descripció de la  planta: Planta herbàcia amb flors d'intens color d'espígol on els camps de Grasse ofereixen espectaculars imatges dels camps d'espígol fins on arriba la mirada.
Devem el coneixement científic actual de l'aromateràpia a aquest oli essencial doncs fou el primer en ser estudiat a fons per les seves espectaculars propietats i la seva innocuïtat.Propietats i indicacions


Propietats d'aquest oli essencial: Regulador nerviós ****, Calmant ****, Antidepressiu ***, Antiespasmòdic ****, Antisèptic ****, Cicatritzant ****, Hipotensor ***, Regenerador de teixits ****.
Indicat per a: Acne ****, Psoriasis ***, Coïssor ****, Èczema ***, Cremades ****, Picades d'insectes ****, Úlceres ***, Insomni ***, Ansietat ****, Depressió ***
*efectiu **** especialment efectiu.
Família aromàtica: Herbes
Combina amb: Taronja, Sàndal d'Índies, Mirra, Bergamota

 

 
Consell aromàtic


Cefalàlgia (mal de cap): 8 gotes d'espígol + 3 gotes Romaní de Tunísia + 4 gotes Marialluïsa sobre una base de 30 ml d'oli d'ametlles dolces. Aplicar amb un massatge suau en el clatell, front i polses.

Cremades: Aplicar-ho tal com raja quant aviat millor. No dissoldre.


Tingueu compte amb: no fer-ho servir durant els primers tres mesos d'embaràs. Per a ús intern s'aconsella la supervisió d'un terapeuta expert.


Nota. La informació que apareix en la descripció d’aquest oli essencial i en els seus diferents apartats ha sigut compilada per Terpenics Labs. No es pot fer servir com a pauta mèdica i molt menys per a substituir un diagnòstic al·lopàtic ni el seu tractament. Consulteu sempre amb un professional de la salut (al·lòpata, o aroma terapeuta) si pretén utilitzar els olis essencials amb finalitats terapèutiques.

Ports Correus

Correos, el nostre transportista, permet d'enviar productes fins a 500 grams.
Els olis essencials petits, de fins a 10 ml, els enviem en un sobre blindat (de bombolles) o en una capseta. Si són dues unitats i fins als 500 grams els enviem en una capseta.

On el llenço, un cop buit

Els olis essencials i les cremes de Terpenic que, en la seva composició, s'indiqui que contenen ingredients que són perillosos per a l'ambient o no són biodegradables, és millor de deixar-los en els "Punts Sigre" que tenen les farmàcies per a tota mena de medicaments (caducats o no) i substàncies emprades terapèuticament.
Els olis vegetals els podem dipositar perfectament en els punts de recollida habilitats per als olis usats.

AELAVDOH0010

Referéncies escpecífiques

ean13
8436553160571
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.