Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Carbonat de sodi

4,07 €
Carbonat de sodi, 1Kg
  • Carbonat de sodi, 1Kg
  • Carbonato de sodio, 1Kg

Carbonat de sodi

4,07 €

L'ús habitual del carbonat de sodi és per a estovar l'aigua dura per a rentar. També, és un excel·lent desgreixant i es pot emprar en escalada.

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 49 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Informació del producte



El carbonat de sodi, també conegut com a Sosa Solvay o cendra de soda, és una sal blanca que s'utilitza en la fabricació de vidre; el tractament d'aigües; la fabricació de sabons i detergents, en la producció de compostos químics i en la fabricació de paper.
El carbonat de sodi concentrat és un producte de neteja i un desengreixant universal eficaç.

Aquest producte se serveix en format de pols, serveix per estovar l'aigua dura o molt dura sobretot en el procés de rentar la roba. S'aconsella fer un parell de cullerades soperes al tambor de la màquina de rentar (o dues culleres de la cullera que es ven adjunta).
És un bon desengreixant que absorbeix el greix. Cal abocar el carbonat de sodi per sobre del greix, deixant-lo actuar una estona, per després recollir-ho tot amb un drap.
Si feu sabons, el carbonat de sodi ajuda en el procés de saponificació produint un sabó més fort.
També s'usa per al tint de la roba.
Per a netejar esmalts (banyera, vàter, lavabo ...), el marbre, rajoles, canalitzacions ...
Permet netejar diverses superfícies molt brutes (galledes d'escombraries, portes de forns, banys, frigorífics ...)
Útil per la rentada de roba, dissol taques de greix a la roba.
Neutralitza els àcids.
També neteja parets (faciliten retirar paper de paret vell, així com velles pintures) i les prepara per a la pintura.

INCI: Sodium carbonate


Interès ecològic


Fabricat i envasat a Europa occidental. Fabricat a partir de matèries primeres naturals gairebé inesgotables (sal i creta) i no contaminants.


Conservació


Mantingueu-ho fresc (<30 ° C) i lluny de la humitat. Es conserva gairebé indefinidament.


Precaucions


Mantenir fora de l'abast de la quitxalla. No posar en contacte amb àcids.
Provoca irritació ocular greu.
Mantenir fora l'abast de la quitxalla. Llegir l'etiqueta abans d'emprar-ho. Portar guants / peces / ulleres / màscara de protecció. Rentar-se a consciència després de la manipulació. En cas de contacte amb els ulls: esbaldir amb cura amb aigua durant diversos minuts. Treure les lentilles, si en porta i resulta fàcil. Seguir esbaldint. Si persisteix la irritació ocular: consulteu-ho a un metge. Si es necessita consell mèdic, tingueu a mà l'envàs o l'etiqueta. Eliminar el contingut / el recipient en un punt net.
Mai neutralitzar una solució de carbonat de sodi concentrada amb un àcid: generació de calor important i risc de projeccions.
Problemes de compatibilitat: No utilitzar per a utensilis d'alumini. No aplicar en fusta de roure o de castanyer.

CLF-CBS01000

Especificacions

Pes
1Kg
Concentració del producte
100%
Components d'origen natural
100%

També li podria agradar