Ca la Font empra galetes pròpies i de tercers. De Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu ús, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Llimona bio, 10 ml
  • Llimona bio, 10 ml

Llimona bio

Aquest oli essencial i el Sol, compte. Apte per berrugues, seborrea, herpes. Millor emprar-lo abans d'anar al llit. I també a la cuina per fer...

Pes

 

Recipients retornables!

 

Enviament de franc dels 59 € en endavant.

 

Comprant aquí millorareu la natura.

Nomenclatura i detalls

 
 

 
Nom: Llimona
Nom comú/sinònims: Llimera
Espècie botànica: Citrus limonum
Subespècie: -
Quimiotip: Limonè
Molècules principals d'aquest oli essencial: limonè 54-78%, α terpinè 8-11%, β bisabolè 2-4%, β pinè 7-17%
El mitjà d'extracció fou: premsat en fred i filtrat suau
El mitjà d'extracció fou: l'escorça del fruit
Origen/s: Itàlia
 
 

 
Característiques

 

 
Concentració: 100% Pur, íntegre i natural
Certificat: Sí bio.inspecta
 
 

 
Usos habituals

 
Aroma alimentari:
Complement alimentari:
Ús oral:
Ús tòpic:
Ús aroma-difusió:
Apte per a la quitxalla:
 
Descripció planta: Arbre menut originari d'Àsia i molt estès amb èxit en altres regions. Calen unes 3.000 llimones per a obtindre 1kg d'oli essencial de llimona, també anomenat essència de llimona. Més informació: Viquipèdia.
 
 

 
Propietats i indicacions
 

 
Propietats d'aquest oli essencial: immunoestimulant ***, tònic nerviós ***, antisèptic ***, bactericida ***, calmant *, carminatiu *
Indicat per a: astènia ***, obesitat ***, cel·lulitis ***, berrugues ***, herpes **, seborrea ****, colitis **, arteriosclerosi **, fragilitat capil·lar ***
*efectiu **** especialment efectiu.
Família aromàtica: Cítrica
 
Combina amb: Cardamom, Benjuí, Camamilla romana, Eucaliptus globulus, Fonoll
 
 
Cal tindre cura de: no emprar-ne durant els primers tres mesos de l'embaràs. Fotosensibilitzant, evitar-ne l'exposició al Sol i als raigs UV després de la seva aplicació un mínim de 6 hores.
 
Nota. La informació que apareix en la descripció d’aquest oli essencial i en els seus diferents apartats ha sigut compilada per Terpenics Labs. No és pot fer servir com a pauta mèdica i molt menys per a substituir un diagnòstic al·lopàtic ni el seu tractament. Consulteu sempre amb un professional de la salut (al·lòpata, o aroma terapeuta) si pretén utilitzar els olis essencials amb finalitats terapèutiques.

Ports Correus

Correos, el nostre transportista, permet d'enviar productes fins a 500 grams.
Els olis essencials petits, de fins a 10 ml, els enviem en un sobre blindat (de bombolles) o en una capseta. Si són dues unitats i fins als 500 grams els enviem en una capseta.

On el llenço, un cop buit

Els olis essencials i les cremes de Terpenic que, en la seva composició, s'indiqui que contenen ingredients que són perillosos per a l'ambient o no són biodegradables, és millor de deixar-los en els "Punts Sigre" que tenen les farmàcies per a tota mena de medicaments (caducats o no) i substàncies emprades terapèuticament.
Els olis vegetals els podem dipositar perfectament en els punts de recollida habilitats per als olis usats.

AELIMEOH0010

Referéncies escpecífiques

ean13
8436553160618
chat Comentaris (0)
Actualment no hi ha ressenyes de clients.