Ca la Font empra "cookies", galetes, propies i de tercers. de Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu us, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Bossa de cotó

CLF-BOSSAORG

Bossa de cotó orgànic natural, sense tractament químic d'emblanquiment. Mida 40x45cm.

15,00 €

Abans

Especificacions

Pes130g
Mida40x45cm
Components del producteCotó natural 100%
Components d'origen natural100%
Components de cultiu ecològic100%
Components sintètics0%

Més informació

Aquesta bossa de cotó, s’ha fabricat amb cotó natural sense tractar i no té cap afegit químic. S’ha fet amb una tela gruixuda, una loneta, per que sigui resistent.

 

Amb aquesta bossa es pot anar sense por a comprar al mercat o supermercat, el pa o inclòs dur-hi el que se us acudeixi.

 

El seu color és el natural en no petir cap tractament d’emblanquiment tot i que amb el pas del temps i les bugades envellirà emblanquinant-se.

 

Aquesta bossa de cotó mesura 40x45cm i és fabricada per Cotó Roig, en un procès de fabricació integrada on han participat, agricultors (cultiven la planta de cotó) de Las Marismas de Lebrija a Sevilla; els filadors de Vica Tèxtil a Ripoll; els teixidors de Tèxtil Aries, a Mataró, els d’Hidrocolor a Llinars del Vallès que fan el procés d’acabat de la tela i, finalment, Cotó Roig que amb la tela fabriquen, entre més, aquesta bonica bossa de cotó. Tota aquesta gent participa per què puguis tindre aquesta bossa que es ven a Ca la Font o altres productes de Cotó Roig.

 

Bé i llavors, que deu ser la producció integrada? Doncs segons el Consell Català de la Producció Integrada: “La producció integrada és un sistema de producció d’aliments de qualitat mitjançant mètodes respectuosos amb la salut humana i el medi ambient. La producció integrada dóna resposta a les demandes de qualitat i seguretat en els aliments que exigeixen els consumidors responsables. La qualitat i la seguretat dels productes es garanteix mitjançant una certificació oficial.”

 

Les noies de Cotó Roig el que han fet ha sigut cercar en cada pas de la producció de la tela que elles necessiten per a fer les seves peces un agricultor, un filador, un teixidor i algú per fer els acabats en el que tots siguin més naturals i respectuosos amb el medi-ambient que les empreses d’avui en dia més conegudes. I se n’han sortit molt bé.

Opinions

Escriviu una valoració
Bossa de cotó

Bossa de cotó

Bossa de cotó orgànic natural, sense tractament químic d'emblanquiment. Mida 40x45cm.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: