Ca la Font empra "cookies", galetes, propies i de tercers. de Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu us, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Aigua destil·lada, 5L

CLF-AIGUAD00

Per la planxa, per la Karchner, per diluir l'insecticida de Ca la Font, amb els blanquejants del web, per esbaldir la vaixella o el cotxe.

Més detalls

Producte sense punts de recompensa.


2,48 €

Especificacions

Pes5L
Components del producteAigua destil·lada
Components d'origen natural100%
Components de cultiu ecològic0%
Components sintètics0%

Més informació

L’aigua destil·lada prové de l’aigua de l’aixeta mitjançant un procés de destil·lació, d’aquí li ve el nom. Aquesta aigua, en el procés de destil·lat perd les sals minerals, metalls pesants i fins i tot, pot perdre virus i bacteris.

Així l’aigua resultant es bàsicament només la seva molècula, H2O. Tot i que l’aigua destil·lada pot ser apte per a consum humà cal tindre en compte de suplir les sals minerals que manquen en l’aigua mitjançant la ingesta de menjar. L’aigua destil·lada que ven Ca la Font NO és apta per al consum. L’aigua destil·lada és incolora, insípida i inodora, com sol ser normal en l’aigua. Quan l’aigua té color, sabor o gust és degut a que conté substancies dissoltes, o en suspensió, n’alteren les propietats.

USOS PER A L’AIGUA DESTIL·LADA

Per planxes: Emprant aigua destil·lada em comptes de la de l’aixeta no se’t taparan mai els conductes de la planxa per brossa de la mateixa ni et sortiran taques a la roba per les sals de l’aigua de l’aixeta. Així podràs donar una vida més llarga a la teva planxa amb un vapor lliure de sals, gràcies a l’aigua destil·lada.

Vidres i miralls: Com que l’aigua destil·lada no conté sals minerals, deixa els vidres sempre ben nets. Els neteja-vidres de Ca la Font son fets amb aigua destil·lada i contenen sabó o amoníac per a dissolució de la brutícia adherida als vidres o miralls. També et pots fer el teu neteja-vidres amb aigua destil·lada i el desinfectant de Ca la Font o si no en tens, amb vinagre (compte que el vinagre pot tacar la roba).

Indústria: En el mon de la indústria l’aigua destil·lada s’empra en multitud de processos: en calderes per evitar les incrustacions de les sals minerals que conté l’aigua corrent, com a dissolvent (l’aigua és el dissolvent universal), per a la preparació de begudes i refrescos (t’imagines fer-ho amb una aigua que tingues un gust a...?), per a esbaldir, per a netejar, com a refrigerant...

Química: En ser l’aigua destil·lada lliure de sals minerals i patògens és apte per al seu ús en els laboratoris químics i en els hospitals. En els primers serveis per a preparar els medicaments líquids, com xarops o sèrum fisiològic, també per a la neteja dels estris del laboratori. En els hospitals s’empra, per exemple, en la neteja de les eines de quiròfan o inspecció en l’autoclau, així com la neteja en general.

Bellesa: En el mon de la cosmètica i bellesa tots els productes es fan amb aigua destil·lada. El motiu rau que en no tindre sals minerals no s’altera la formulació del producte. Si l’aigua contingués sals aquestes podrien reaccionar amb algun dels components del producte malmetent-lo. D’aquesta manera sense sals s’aconsegueix un producte estable i podent-se fer servir. Això no evita que calgui fer servir conservants, però és un altre tema.

Salud: De nou el que no té l’aigua destil·lada en fa la seva virtut. Al romandre lliure d’impureses l’aigua destil·lada pot fer la seva funció, dissoldre, permetent que hom pugui fer-se els seus ungüents, infusions, barreges d’argila, pastilles de sabó, etcètera.

Altres usos: Qualsevol aparell que hagi de contindre aigua, aquesta pot ser aigua destil·lada i en molts casos per força, per a cafeteres o teteres, bullidors d’aigua, vaporitzadors, els aparells de la Kärcher, humidificadors, el forn si permet cocció al vapor, fabricació de sabó natural, etcètera.

Opinions

Escriviu una valoració
Aigua destil·lada, 5L

Aigua destil·lada, 5L

Per la planxa, per la Karchner, per diluir l'insecticida de Ca la Font, amb els blanquejants del web, per esbaldir la vaixella o el cotxe.