Ca la Font empra "cookies", galetes, propies i de tercers. de Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu us, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Darrera de Ca la Font

Sóc en Josep Ma Rovira, qui ha darrera de Ca la Font.

Després d'uns anys de treballar en una empresa de prefabricats de formigó, vaig deixar la feina per motius personals. Vaig estudiar un màster de bioconstrucció a la Universitat de Lleida que el programava l'Institut Tecnològic de Lleida.

Jo volia muntar constructora que fos respectuosa amb el medi-ambient, però amb la crisi que ja queia vaig decidir de treballar-me algun dels mòduls del màster i muntar-me pel meu compte.

Així em vaig decidir per desenvolupar un mòdul que parlava dels tòxics en la llar i que entre més, parlava dels productes de neteja tant de la llar com d'higiene corporal.

Després de mesos de fer proves vaig obrir la web l'abril del 2014 amb les pastilles de sabó i ho he anat ampliant a mida que he anat preparant més productes nou.

Què et pot oferir Ca la Font?

-Ca la Font és un negoci de proximitat, tot i que només vengui per web, ara per ara.

-Tots els components per a realitzar els productes que es venen son comprats i/o fabricats en el territori espanyol, principalment a Catalunya seguint la idea del km0.

-Tos els productes que es venen, son fabricats, envasats i etiquetats per mi, controlant així el procés de fabricació, qualitat i servei de venda i post-venda.

-Tot s'ha fabricat de nou de 0 per a provar que realment funcionen, o que son millorables, evitant (sempre que es pugui) emprar productes sintètics (que no existeixen a la Natura).

-En ser un negoci petit produeixo sota comanda sense tindre els productes en estoc, d'aquesta manera el client sempre rep els productes acabats de fer, com el pa.

-Tots els productes de Ca la Font es degraden en el medi en un termini no superior al mes, quedant tant sols, aigua, sals minerals (aprofitables com a adob o inertes) i gasos varis. No hi ha cap component que sigui susceptible de ser carcinogen, disruptor endocrí o irritant.

-Deixo clar que no s'han emprat animals en les proves de qualsevol dels productes, així com no contenen fosfonats o parabens o... bé, recordo que només empro productes naturals.