Ca la Font empra "cookies", galetes, propies i de tercers. de Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu us, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Blanquejant Oxigenat, 500g

CLF-BQO00500

Com el del super, però s'ha canviat el detergent sintètic per sabó natural d'oli d'oliva. Més respectuós amb el medi ambient i amb la roba.

4,71 €

Abans

Especificacions

Pes500g
Components del productePercarbonat de sodi, gluconat de sodi i sabó d'oli d'oliva
Components d'origen natural100%
Components de cultiu ecològic0%
Components sintètics0%

Més informació

És un producte per emblanquir la roba i treure-li el color grogós o grisós que agafa al roba.

A Ca la Font s'ha fet el producte intentant que sigui el més natural possible. Així, s'ha tret el detergent sintètic i s'ha posat sabó d'oli d'oliva. També s'han tret els blanquejants òptics, fosfonats i tot allò sospitós o poc natural.

Al final resulta un producte fet amb percarbonat de sodi, gluconat de sodi i sabó d'oli d'oliva. El sabó es posa per a trencar la tensió superficial de l'aigua i que, d'aquesta manera, mulli millor. El gluconat de sodi fa dues funcions, primer apuja el pH de l'aigua fent que el sabó tingui més força i la possible brutícia que hi hagi es dissolgui amb més facilitat i, per altra banda, absorbeix els ions de calci i magnesi de l'aigua ajudant a que el sabó treballi millor, i per acabar, el percarbonat reacciona amb l'aigua deixant anar l'oxigen que du incorporat que és el que realment emblanqueix la roba.

Opinions

Escriviu una valoració
Blanquejant Oxigenat, 500g

Blanquejant Oxigenat, 500g

Com el del super, però s'ha canviat el detergent sintètic per sabó natural d'oli d'oliva. Més respectuós amb el medi ambient i amb la roba.

Accesoris

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: