Ca la Font empra "cookies", galetes, propies i de tercers. de Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu us, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Pastilla de sabó exfoliant suau Ampliar

Exfoliant suau d'oli d'oliva, 190g

CLF-PEXFO190

Un exfoliant molt suau i agradable, que mentre fregues per exfoliar la pell, et rentes. Neteja i exfolia més o menys, prement més o menys.

Més detalls

3,87 €

Especificacions

Alçada3cm
Amplada5,5cm
Llargada9,5cm
Pes190g
Components del producteOleat de sodi, bicarbonat de sodi i aigua destil·lada
Components d'origen natural100%

Més informació

Descripció: Alhora d’exfoliar la pell habitualment hom es troba amb mètodes manuals (pedra tosca) o mecànics (aparells exfoliants diversos). Un cop s’ha acabat el procés, amb un o altre, cal netejar-se i netejar el mitjà que s’hagi emprat.
Amb aquest producte s’obté un exfoliant mecànic que alhora neteja i desinfecta. El que se’n diu 3 en 1.
Aquesta pastilla de sabó d’oli d’oliva conté bicarbonat de sodi. La concentració de bicarbonat de sodi es tant gran que no es pot dissoldre en aigua i roman en pols donant-li una textura sorrenca a la pastilla de sabó. El sabó com és sabut, és un bon netejador i desinfecta pel seu alt pH (al voltant de 8,5).
Serveix tant per romandre sota control les durícies arreu del cos, pell morta, com per fer sortir els pèls enterrats (degut a una depilació prèvia, pel frec de la roba,...).

Instruccions d’ús: Cal mullar la zona del cos abans de passar-hi la pastilla. Notareu que rasca poc, només cal prémer i ja anireu veient com rasca. Fregueu-vos la zona i veureu que fa una mica d’escuma, és el sabó. Un cop enllestit esbaldir amb aigua i eixugueu-vos.
No s’ha aplicar en les zones de mucoses. Tingueu cura amb les ungles car pot provocar incomoditat si l’ungla s’hi enganxa.
Tot i que és pot fer servir en tot el cos, compte amb les pells sensibles, recomanem un ús màxim de tres cops a la setmana (orientatiu).

Components: Oleat de sodi (sabó d’oli d’oliva), bicarbonat de sodi i aigua destil·lada.
Ca la Font no ha afegit colorants, conservants ni perfums. El color de la pastilla prové de la barreja del sabó d’oli d’oliva i el bicarbonat de sodi. La seva olor prové del sabó d’oli d’oliva.

Indicacions: Compte que si cau la pastilla a terra i es trepitja fareu una bona relliscada!

Opinions

Escriviu una valoració
Exfoliant suau d'oli d'oliva, 190g

Exfoliant suau d'oli d'oliva, 190g

Un exfoliant molt suau i agradable, que mentre fregues per exfoliar la pell, et rentes. Neteja i exfolia més o menys, prement més o menys.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Descarregar