Ca la Font empra "cookies", galetes, propies i de tercers. de Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu us, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

SQM

Aquí hi ha els productes que són aptes per a qui peteix SQM o fibromiàlgia. Aquests els poso a mesura que persones amb SQM o fibromiàlgia em fan saber, a través de les enquestes o el correu, que els van bé i no senten molèsties. Sóc conscient que en segons quins casos a algú li va bé i a algú altre no. Sabent-ho podré mirar de millorar el producte.

SQM 

Mostrant 1 - 7 de 7 elements
 • Vista ràpida
  4,20 € En estoc

  3 Ressenyes

  Bicarbonat de sodi en bossa de paper o tambor. Amb el desinfectant de Ca la Font es té un bon desembussador de canonades, lleva-olors natural.

 • Vista ràpida
  3,87 € En estoc

  Feta amb oli de coco és una pastilla per a tothom qui tingui la pell grassa o molt grassa. Apte per a SQM.

 • Vista ràpida
  3,87 € En estoc

  1 Ressenyes

  Fet amb oli de coco i una mica de glicerina és una pastilla per a tothom qui tingui la pell seca o mixta. Apte per a SQM.

 • Vista ràpida
  2,92 € En estoc

  1 Ressenyes

  Producte natural, innocu per les persones o el medi-ambient. Remou amb facilitat les restes de calç en aixetes, mampares, banyera. Apte per SQM

 • Vista ràpida
  6,16 € En estoc

  El descalcificant en gel es per remoure la calç en llocs amb força acumulació o complicats de treure respectuós amb la pell i el medi-ambient.

 • Vista ràpida
  1,90 € Exhaurit

  2 Ressenyes

  Equivalent al vinagre per l'àcid acètic, però és transparent. No taca i té un assecat ràpid. És un bon desinfectant

 • Vista ràpida
  3,40 € En estoc

  2 Ressenyes

  Bon netejador de parquets naturals/sintètics o rajola. D'assecat ràpid, desinfecta el terra. En cas de tindre gossos, no hi hauran males olors

Mostrant 1 - 7 de 7 elements