Ca la Font empra "cookies", galetes, propies i de tercers. de Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu us, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Sabó per terres

Bon netejador de parquets naturals/sintètics o rajola. D'assecat ràpid, desinfecta el terra. En cas de tindre gossos, no hi hauran males olors

Més detalls

3,40 €

  • 1L
  • 5L

Especificacions

Components del producteAigua destil·lada, gluconat de sodi, decyl glucoside i cocoat potàssic
Components d'origen natural100%
Components de cultiu ecològic0%
Components sintètics0%

Més informació

Descripció: Aquest producte fet amb components naturals permeten netejar bé els terres, desinfectant-los, sense que romanguin asèptics. Ja fa un temps que se sap que el fet de confondre la netedat amb l'asèpsia ha fet augmentar les aparicions de les al·lèrgies en la quitxalla. A més a més, en no contindré productes sintètics es ben respectuós amb el medi-ambient degradant-se en el medi en poc temps.
Aquest producte funciona molt bé si tens gos. Has notat que alguna vegada després de fregar el terra amb un detergent apareix una mala olor? Amb el sabó per terres de Ca la Font mai més et passarà de nou.

 

Instruccions d'ús: S’aconsella afegir uns 50ml (un quart de got d’aigua) en el cubell de fregar el terra. En aigües més dures pot requerir-ne un pel més. Fregar com sempre ho hagi fet, no requereix res en especial.

 
Observacions: Es pot emprar per a la neteja de parquets naturals i sintètics, sempre respectant les indicacions de llur fabricant. Apte per a qualsevol altre terra sempre, excepte terres de pedra amb el porus obert.
Per a la neteja de les juntes, si s’escau, recomano l’ús del descalcificant (mode raig, en comptes del polvoritzador) aplicat directament a les junts, esperar una mica, i llavors netejar-ho amb el pal de fregar o l’eina utilitzada habitualment.
Elimina amb eficàcies les olors d’animals en el terra o de males olors degut a l’ús de detergents per a terres.

 
Components: Aigua destil·lada, gluconat de sodi, decyl glucoside, cocoat potàssic.
Ca la Font no ha afegit colorants, conservants o perfums. La olor del producte és el resultant de la barreja i que el cocoat potàssic fa una lleugera olor de coco.

 
Indicacions: Romandre allunyat de la mainada.
Eviteu el contacte en ferides doncs el courà força la ferida. Arribat el cas esbaldir-la amb aigua.
No ingerir. D'ús extern.
En cas d'ingesta aneu al centre mèdic i dugueu l'envàs del producte.

Opinions

Escriviu una valoració
Sabó per terres

Sabó per terres

Bon netejador de parquets naturals/sintètics o rajola. D'assecat ràpid, desinfecta el terra. En cas de tindre gossos, no hi hauran males olors

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Descarregar

FT-ST-1000-CASTELLÀ.pdf

Fitxa tècnica del producte en castellà

Descarregar (80.76k)