Ca la Font empra "cookies", galetes, propies i de tercers. de Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu us, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Productes per la pell

Terpenic presenta una línia de preparats elaborats amb actius naturals. També ofereix una àmplia gamma de matèries primeres alimentàries i cosmètiques, com ara els olis essencials —vegetals, hidrolats i tensioactius—, conservants, emulsionants, argiles i cera d’abelles entre altres.

Per a millorar la gestió de les comandes de tots els productes de Terpenic Labs, s'hauran d'encarregar la primera i tercera setmana de mes.

Productes per la pell 

Mostrant 1 - 6 de 6 elements
 • Vista ràpida
  9,18 € En estoc

  100% d'olis essencials i vegetals. CICATRIDERM, per al tractament i cura de les cicatrius sigui recents o no.

 • Vista ràpida
  4,92 € En estoc

  Fórmula antiestries que reafirma la pell. Crema hidratant amb una altra penetració a la pell.

 • Vista ràpida
  9,80 € En estoc

  Crema per a mans i peus freds.

 • Vista ràpida
  10,30 € En estoc

  Si tens la pell irritada, per qualsevol, motiu amb Calmaderm la podràs protegir i ajudar-la a guarir-se. Producte fet sol amb olis essencials i vegetals.

 • Vista ràpida
  4,44 € En estoc

  En cas de tindre dolor reumàtic, de vèrtebres, lumbàlgies, contractures musculars; Capsicum, fet d'olis vegetals i extractes vegetals et sentiràs millor

 • Vista ràpida
  17,06 € En estoc

  Cel·lulitis, et sona? En tens? Doncs Celuderm és una fórmula anticel·lulítica per a tot el cos fet amb olis essencials. Si, tu! 100% natural. Vualà!

Mostrant 1 - 6 de 6 elements