Ca la Font empra "cookies", galetes, propies i de tercers. de Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu us, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Olis essencials

Els olis essencials són extrets, per diferents mitjans, a partir de les plantes, de la planta entera o d’una part. Són extremadament concentrats i tenen unes propietats realment espectaculars. Gairebé tots els olis que trobareu aquí tenen el certificat BIO per bio.inspecta (cosmètica) i l’eco-fulla de CCPAE (alimentació).

Olis essencials 

per pàgina
Mostrant 1 - 8 de 10 elements
 • Vista ràpida
  43,52 € En estoc

  Si tens acne, fongs (peu d'atleta), picades d'insectes, refredat, nas tapat, pit congestionat, cremades, dolor muscular o tos, això t’anirà de perles.

 • Vista ràpida
  8,66 € En estoc

  Si t’agrada el romaní amb la carn o peix i no en tens a mà sempre pots posar-hi unes gotes. També serveix per a contractures musculars...

 • Vista ràpida
  6,47 € En estoc

  Tot i que també el pots tindre a la cuina, també et servirà per cuidar-te si tens bronquitis o sinusitis. Unes gotes al xampú milloraran un cabell greixós.

 • Vista ràpida
  4,95 € En estoc

  És l’oli essencial més sexy de tots, perquè? Doncs et servirà de molt per si tens ciàtica, prurit o herpes. Si t’ho treu, oi que et sentiràs millor?

 • Vista ràpida
  7,83 € En estoc

  Si et mareges tot sovint, serà el teu millor aliat. Si tens psoriasis, també et farà bona companyia. I a la cuina, et farà bones amistats.

 • Vista ràpida
  5,66 € En estoc

  És l’oli essencial de l’hivern. Tens refredat? Bronquitis, grip, tos o faringitis? Et cuidarà i et millorarà com et mereixes. I BIO, tu!

 • Vista ràpida
  6,25 € En estoc

  Aquest oli essencial i el Sol, compte. Apte per berrugues, seborrea, herpes. Millor emprar-lo abans d’anar al llit. I també a la cuina per fer...

 • Vista ràpida
  9,40 € En estoc

  Només per la olor paga la pena. En una amanida, també. Refrescant i va bé com a tònic estimulant o circulatori. Imprescindible a la llar.

Mostrant 1 - 8 de 10 elements