Ca la Font empra "cookies", galetes, propies i de tercers. de Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu us, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Terpenic Lab

Terpenic Labs és una empresa especialitzada en fitoaromateràpia científica. Entre els seus productes destaquem el gran nombre i varietat d’olis essencials, olis vegetals, hidrolats BIO aptes per al consum oral, i matèries primeres. Dintre dels seus productes formulats trobem la línia mèdica, una proposta de l’àmbit de la salut que cerca una resposta eficient amb productes formulats a partir d’actius d’origen natural.

Terpenic Lab 

Sotscategories

  • Olis essencials

    Els olis essencials són extrets, per diferents mitjans, a partir de les plantes, de la planta entera o d’una part. Són extremadament concentrats i tenen unes propietats realment espectaculars. Gairebé tots els olis que trobareu aquí tenen el certificat BIO per bio.inspecta (cosmètica) i l’eco-fulla de CCPAE (alimentació).

  • Productes per la pell

    Terpenic presenta una línia de preparats elaborats amb actius naturals. També ofereix una àmplia gamma de matèries primeres alimentàries i cosmètiques, com ara els olis essencials —vegetals, hidrolats i tensioactius—, conservants, emulsionants, argiles i cera d’abelles entre altres.