Ca la Font empra "cookies", galetes, propies i de tercers. de Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu us, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Llar

Tota la casa, llevat de cuina i bany. Terres, vidres, miralls, portes i tot allò que voleu deixar net. Aquí trobareu els productes per a fer-ho.

Llar 

Mostrant 1 - 4 de 4 elements
 • Vista ràpida
  2,43 € En estoc

  El neteja-vidres amb amoníac és molt potent per a la neteja endarrerida té d’assecat molt ràpid, net i lluent. També és un potent desinfectant.

 • Vista ràpida
  2,41 € En estoc

  2 Ressenyes

  Un producte diferent amb un resultat excel·lent. Apte per la neteja regular, de vidres, rajoles, miralls. En inoxidable sol deixar llepissades.

 • Vista ràpida
  3,40 € En estoc

  2 Ressenyes

  Bon netejador de parquets naturals/sintètics o rajola. D'assecat ràpid, desinfecta el terra. En cas de tindre gossos, no hi hauran males olors

 • Vista ràpida
  2,81 € En estoc

  Neteja-ulleres sense productes sintètics per a tindre sempre les ulleres, mòbils o tauletes ben netes i lluents, olor a espígol.

Mostrant 1 - 4 de 4 elements