Ca la Font empra "cookies", galetes, propies i de tercers. de Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu us, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Neteja-vidres amb amoníac, 750mL

El neteja-vidres amb amoníac és molt potent per a la neteja endarrerida té d’assecat molt ràpid, net i lluent. També és un potent desinfectant.

Més detalls

2,43 €

  • 750ml
  • 5L
  • Recanvi

Especificacions

Pes750mL
Components del producteAigua destil·lada i amoníac
Components d'origen natural100%
Components de cultiu ecològic0%
Components sintètics0%

Més informació

El principi actiu d’aquest producte és l’amoníac. Quan es neteja una superfície qualsevol part de la pols reacciona amb l’amoníac convertint-se en sabó natural, donant-li més força de neteja i mantenint la força desinfectant de l’amoníac. És molt bo per a la neteja endarrerida on, per varis motius, no s’hagi fet res durant setmanes. És un potent desinfectant natural de manera que netejant ja s’està desinfectant la superfície sense emprar tercers productes.

Amb ell es pot netejar sense problemes qualsevol superfície de la llar (tenint cura que en les superfícies pintades recomano de fer-ho en un raconet per si de cas).

Les campanes extractores de la cuina, es poden netejar per fora i la part superior de les mateixes amb aquest neteja-vidres així com les rajoles del voltant car aquest producte dissoldrà bé la mica de greix que hi hagi adherit a les superfícies. Per a la neteja de l’interior de la campana extractora caldrà un desgreixant. És molt bo per vidres, marbre, rajoles, l’acer inoxidable, mobles, etcètera.

D’amoníac se’n fa tant naturalment (mitjançant les plantes, bacteris, descomposició dels animals, femta) i també es manufacturat. Del manufacturat s’empra per a fabricar adob, en la indústria tèxtil, per a fer plàstics, explosius, per a fabricar la polpa del paper, per a aliments i begudes, per a la neteja domèstica i refrigeració, entre més.

En el cas de la neteja, l’amoníac s’evapora molt ràpidament (s’evapora a partir dels 20ºC). Per aquest motiu s’asseca ràpidament la superfície netejada amb ell.

Si et molesta l’amoníac et dono dos suggeriments: el primer es de netejar l’habitació o espai amb les finestres obertes, així l’assecat serà més acusat i la olor punyent de l’amoníac és percebrà menys; l’altre es tindre el dia abans l’envàs de l’amoníac en un lloc fred fent que així l’amoníac no tingui prou temperatura per evaporar-se (és l’evaporació el que permet que es pugui olorar).

 

L’amoníac es reintegra bé en el medi car es un adob natural per a les plantes i algues .

 

No conté ni perfums, ni colorants, ni conservants afegits.

 

Recomano l'ús de paper de diari, draps de cotó que no deixi borrissol o baietes de microfibra com a complement idoni.

Opinions

Escriviu una valoració
Neteja-vidres amb amoníac, 750mL

Neteja-vidres amb amoníac, 750mL

El neteja-vidres amb amoníac és molt potent per a la neteja endarrerida té d’assecat molt ràpid, net i lluent. També és un potent desinfectant.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit:

Descarregar

FT-NV-AMON-750-CAS.pdf

Fitxa tècnica del producte en castellà

Descarregar (82.83k)