Ca la Font empra "cookies", galetes, propies i de tercers. de Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu us, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Descalcificant gel

CLF-DCG01000

El descalcificant en gel es per remoure la calç en llocs amb força acumulació o complicats de treure respectuós amb la pell i el medi-ambient.

6,16 €

Abans

Especificacions

Mida1000ml
Components del producteAigua destil·lada, àcid cítric, àcid oxàlic i goma guar
Components d'origen natural100%
Components de cultiu ecològic0%
Components sintètics0%

Descarregar

Més informació

Descripció: De descalcificants n’hi ha molts des del més sintètic al més natural però, i quan convé remoure la calç d’una superfície vertical i quan aquesta té una crosta gruixuda? Fins ara tots els descalcificants d’àmbit de la llar son líquids amb el qual dificulta molt la neteja de zones verticals i amb molta calç adherida. Fins ara calia fregar-ho molts cops fins a que quedava net i els braços ben carregats. Per aquest motiu va sorgir la idea de fer un producte en format gel per poder aplicar en qualsevol superfície i que no degoti, tot i que regalimi un poc.
Així doncs, aquest producte és prou espès per poder-ho aplicar en superfícies verticals i prou potent com per remoure superfícies generoses de calç adherida sigui en parets de dutxa, mampares etcètera.
 
Instruccions d'ús: Per a un bon ús cal aplicar el producte sobre la superfície a tractar, compte en no tindre ferides que courà molt. En aplicar-ho recordarà una mica com una pintura, tot i no ser-ho.
Es deixa reposar una hora, aproximadament, i llavors esbaldir generosament i ajudant-se d’un fregall o raspall per a remoure el producte de la superfície tractada fins que aquesta quedi ben neta.
 
Observacions: Un ús indiscriminat del producte pot arribar a deixar mate els metalls com l’acer inoxidable. Es recomana l’ús de guants.
 
Components:  Aigua destil·lada, àcid cítric, àcid oxàlic i goma guar. L’àcid cítric, que es troba sobretot en els cítrics (tal com diu el nom) es fabricat industrialment en processos de fermentació, sense organismes modificants genèticament; l’àcid oxàlic, (àcid present sobretot en els vegetals, fruits secs, cacau/xocolata, entre més) es fabricat en reactors químics degut a la alta demanda i la poca oferta en la Natura i, la goma guar, és un polisacàrid extret de la farina de les llavors de la  Cyamopsis tetragonoloba, una lleguminosa.

Aquest producte no conté colorants, conservants ni perfums afegits.
 
Indicacions: Romandre allunyat de la mainada. No barrejar amb el desinfectant de Ca la Font, es despendria gran quantitat de diòxid de Carboni (CO2). Irritant ocular.

Opinions

Escriviu una valoració
Descalcificant gel

Descalcificant gel

El descalcificant en gel es per remoure la calç en llocs amb força acumulació o complicats de treure respectuós amb la pell i el medi-ambient.

Clients que han vist aquest producte també han adquirit: