Ca la Font empra "cookies", galetes, propies i de tercers. de Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu us, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Grassa d'oli de coco

CLF-PCOCG125

Fet amb oli de coco i una mica de glicerina és una pastilla per a tothom qui tingui la pell seca o mixta. Apte per a SQM.

3,87 €

Abans

Especificacions

Alçada3cm
Amplada5,5cm
Llargada9,5cm
Pes125g aproximadament
Components del producteCocoat de sodi, aigua destil·lada i glicerina (d'origen vegetal qualitat farmacèutica)
Components d'origen natural100%
Components de cultiu ecològic0%
Components sintètics0%

Més informació

Dirigit per a persones amb la pell seca o poc grassa. Aquesta pastilla de sabó, realitzada artesanalment, no conté ni perfums, ni colorants ni conservants afegits. Conté una mica de glicerina, 5% en pes, per a hidratar la pell. Components: sabó de coco, aigua destil·lada i glicerina.

Es presenta dins una bossa de cel·lofana (plàstic fet a partir de la cel·lulosa) i lligada amb un cordó de lli ecològic. Ambdós productes es poden llençar al contenidor de l'orgànic. La targeta es de cartolina i es pot llençar al del paper sense problemes.

Opinions

Grau 
29-09-2016

Un sabó fantàstic

Es, en opinió meva el millor del sabons naturals, tot un plaer al dutxar-se.

  Escriviu la vostra opinió!

  Escriviu una valoració
  Grassa d'oli de coco

  Grassa d'oli de coco

  Fet amb oli de coco i una mica de glicerina és una pastilla per a tothom qui tingui la pell seca o mixta. Apte per a SQM.

  Clients que han vist aquest producte també han adquirit: