Ca la Font empra "cookies", galetes, propies i de tercers. de Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu us, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Bany

Aquí hi trobareu tot el que cal per a la higiene del cos: Pastilles de sabó. I, per a la neteja de l’espai, Lavabo. Si ho voleu, és possible sense lleixiu.

Bany  

Sotscategories

  • Lavabo

    El vàter, l'urinari (si en teniu), el lavabo i el plat de dutxa o la banyera és el que dóna més feina. Mirall, rajoles i terra, no tant. És una àrea on la calç és molt present i la neteja més forta la necessita el vàter. Treballo per a tindre-ho ben complet.

  • Pastilles de sabó

    La higiene de les mans és molt important. Cal rentar-les després d’anar al vàter i, també, abans. Ens convé de netejar-nos les mans per a entaular-nos o quan acabem segons quina feina o activitat. Amb les meves pastilles hom es pot rentar tot el cos amb tranquil·litat. Son pastilles simples, per a ser emprades en la higiene.