Ca la Font empra "cookies", galetes, propies i de tercers. de Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu us, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Cuina

La cuina sempre la volem lluent, neta, endreçada i de vegades és complicat de tindre-la així gaire estona. D’altres sembla una porquera: piques plenes, menjar arreu, calor, aire enrarit. Bé, aquí trobareu el que cal. Treballo per a tindre-ho ben complet.

Cuina  

Mostrant 1 - 7 de 7 elements
 • Vista ràpida
  7,62 € En estoc

  3 Ressenyes

  Fet a partir d'olis naturals (oli d'oliva) i extractes de cítrics és molt potent desgreixant sense esforç i és 100% natural i biodegradable.

 • Vista ràpida
  1,90 € Exhaurit

  1 Ressenyes

  Equivalent al vinagre per l'àcid acètic, però és transparent. No taca i té un assecat ràpid. És un bon desinfectant

 • Vista ràpida
  2,92 € En estoc

  Producte natural, innocu per les persones o el medi-ambient. Remou amb facilitat les restes de calç en aixetes, mampares, banyera. Apte per SQM

 • Vista ràpida
  3,40 € En estoc

  1 Ressenyes

  Bon netejador de parquets naturals/sintètics o rajola. D'assecat ràpid, desinfecta el terra. En cas de tindre gossos, no hi hauran males olors

 • Vista ràpida
  2,43 € En estoc

  El neteja-vidres amb amoníac és molt potent per a la neteja endarrerida té d’assecat molt ràpid, net i lluent. També és un potent desinfectant.

 • Vista ràpida
  2,41 € En estoc

  2 Ressenyes

  Un producte diferent amb un resultat excel·lent. Apte per la neteja regular, de vidres, rajoles, miralls. En inoxidable sol deixar llepissades.

 • Vista ràpida
  6,16 € En estoc

  El descalcificant en gel es per remoure la calç en llocs amb força acumulació o complicats de treure respectuós amb la pell i el medi-ambient.

Mostrant 1 - 7 de 7 elements