Ca la Font empra "cookies", galetes, propies i de tercers. de Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu us, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Eucaliptus globulus

L'oli essencial de l'Eucaliptus Globulus és certificat per Bio.Inspecta. Aquest oli és apte per a ús tòpic, aroma-alimentari i aroma-difusió.

Més detalls

5,66 €

  • 10ml
  • 100ml

Més informació

Nomenclatura i detalls

Nom: Eucaliptus globulus

Nom comú/sinònims: Eucaliptus blau

Espècie botànica: Eucalyptus globulus

Subespècie: -

Quimiotip: 1,8-cineol

Molècules principals d’aquest oli essencial: 1,8-cineol 70-85%, limonè 5-7%, α-pinè 10-12%, cimè 4-6%

El mitjà d’extracció fou: destil·lació per corrent de vapor

Aquest oli essencial s’ha extret a partir de: fulles de la planta

Origen: Xina

 

Característiques

Concentració: 100% Pur, íntegre i natural

Certificat: bio.inspecta

 

Usos habituals

Aroma alimentari:

Ús oral: No

Ús tòpic:

Ús aroma-difusió:

Apte per quitxalla: No

 

Descripció de la planta: Eucalyptus globulus és un arbre originari del sud-est d’Austràlia i Tasmània, però molt estès arreu ara. Més informació: Viquipèdia,

 

Propietats i indicacions

Propietats d’aquest oli essencial: expectorant ****, fluïdificant ***, mucolític ****, antimicrobià ***, antibacterià ***, antifúngic **

Indicat per a: bronquitis ****, grip ***, faringitis ***, tos ***

*efectiu **** especialment efectiu.

Família aromàtica: Balsàmic

Combina amb: Benjuí, Bagàs de Ginebró, Lemongrass, Farigola carrasca

Cal tindre cura de: no emprar-ne durant l’embaràs, alletament, quitxalla menor de 6 anys, gent gran o epilèptics. Evitar-lo totalment en persones asmàtiques. Per a ús intern s’aconsella una supervisió d’un terapeuta o al·lòpata expert.

 

Nota. La informació que apareix en la descripció d’aquest oli essencial i en els seus diferents apartats ha sigut compilada per Terpenics Labs. No és pot fer servir com a pauta mèdica i molt menys per a substituir un diagnòstic al·lopàtic ni el seu tractament. Consulteu sempre amb un professional de la salud (al·lòpata, o aroma terapeuta) si pretén utilitzar els olis essencials amb finalitats terapèutiques.

Opinions

Escriviu una valoració
Eucaliptus globulus

Eucaliptus globulus

L'oli essencial de l'Eucaliptus Globulus és certificat per Bio.Inspecta. Aquest oli és apte per a ús tòpic, aroma-alimentari i aroma-difusió.