Ca la Font empra "cookies", galetes, propies i de tercers. de Google Analytics, per a recollir informació per facilitar i optimitzar la navegació pel lloc-web. Pots acceptar o denegar el seu us, sense que t'afecti en la navegació pel lloc-web. Per a més informació veure la plana de la Política de galetes.

Llimona

L'oli essencial de llimona és certificat per Bio.Inspecta. 100% pur. Apte per ús oral, tòpic, aroma-difusió, mainada i com a complement alim.

Més detalls

6,26 €

  • 10ml
  • 100ml

Més informació

Nomenclatura i detalls

Nom: Llimona

Nom comú/sinònims: Llimera

Espècie botànica: Citrus limonum

Subespècie: -

Quimiotip: limonè

Molècules principals d’aquest oli essencial: limonè 54-78%, α terpinè 8-11%, β bisabolè 2-4%, β pinè 7-17%

El mitjà d’extracció fou: premsat en fred i filtrat suau

El mitjà d’extracció fou: l’escorça del fruit

Origen/s: Itàlia

 

Característiques

Concentració: 100% Pur, íntegre i natural

Certificat: bio.inspecta

 

Usos habituals

Aroma alimentari:

Complement alimentari:

Ús oral:

Ús tòpic:

Ús aroma-difusió:

Apte per quitxalla:

 

Descripció planta: Arbre menut originari d’Àsia i molt estès amb èxit en altres regions. Calen unes 3.000 llimones per a obtindre 1kg d’oli essencial de llimona, també anomenat essència de llimona. Més informació: Viquipèdia,

 

Propietats i indicacions

Propietats d’aquest oli essencial: immunoestimulant ***, tònic nerviós ***, antisèptic ***, bactericida ***, calmant *, carminatiu *

Indicat per a: astènia ***, obesitat ***, cel·lulitis ***, berrugues ***, herpes **, seborrea ****, colitis **, arteriosclerosis **, fragilitat capil·lar ***

*efectiu **** especialment efectiu.

Família aromàtica: Cítrica

Combina amb: Cardamom, Benjuí, Camamilla romana, Eucaliptus globulus, Fonoll

Cal tindre cura de: no emprar-ne durant els primers tres mesos de l’embaràs. Fotosensibilitzant, evitar-ne l’exposició al Sol i als raigs UV després de la seva aplicació un mínim de 6 hores.

 

Nota. La informació que apareix en la descripció d’aquest oli essencial i en els seus diferents apartats ha sigut compilada per Terpenics Labs. No és pot fer servir com a pauta mèdica i molt menys per a substituir un diagnòstic al·lopàtic ni el seu tractament. Consulteu sempre amb un professional de la salud (al·lòpata, o aroma terapeuta) si pretén utilitzar els olis essencials amb finalitats terapèutiques.

Opinions

Escriviu una valoració
Llimona

Llimona

L'oli essencial de llimona és certificat per Bio.Inspecta. 100% pur. Apte per ús oral, tòpic, aroma-difusió, mainada i com a complement alim.